Електронен магазин представя Вашите продукти за Красота и Здраве, Самочувствие и още нещо.

 

Електронна цигара Volcano

ID Електронна цигара Volcano

 
149.00 лв

НЯМА В НАЛИЧНОСТ В МОМЕНТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Електронната цигара Volcano.
Цена само за клиенти, които мислят за своето и на близките си ЗДРАВЕ!


Предназначение на електронната цигара Volcano
Едно от най-важните предназначения на електронната цигара Volcano е да помогне на пушачите, които искат да се откажат от тютюнопушенето. Препоръчана от Световната Здравна Организация . Електронната цигара Volcano е разработена, за да помогне също и на тези, които са пушачи от дълго време и изпитват дискомфорт по време на отказването от тютюнопушенето, независимо какви методи са опитали до момента. Също така, продуктът се ползва и от пушачи, които работят и посещават места, в които е забранено традиционното пушене на тютюневи изделия, тъй като във Volcano няма изгаряне, нито вторичен дим, които да създават неудобства на околните. Разбира се, Volcano е и за тези, които искат да впечатлят с авангарден стил, защото представлява продукт на модерните технологии и е символ на рационално и модерно мислене. Електронна цигара Volcano е идеален подарък за любим човек, приятел, колега или за служителите и партньорите на Вашата фирма.
Предимствата на електронната цигара Volcano
Електронната цигара Volcano представлява високотехнологичен продукт, създаден като реална алтернатива на пушенето и е чудесен начин за отказване от цигарите. Редица са предимствата, които Volcano има пред традиционните методи на консумация на тютюневи изделия:

Никотиновите изпарения от патрона са безвредни за потребителите, тъй като не съдържат продукти на непълно изгаряне, катран и други канцерогенни вещества.
Изпаренията не създават опасност от пасивно пушене за околните, предпазват децата Ви, приятелите и всички около вас от изключително вредното пасивно пушене.
"Димът" от електронна цигара Volcano няма неприятна миризма; можете да пушите навсякъде: у дома, в офиса, в колата, на гости, дори в спални помещения и детски стаи. Можете да пушите дори на места, на които е забранено традиционното тютюнопушене, като кино зали, театри и др.
С Volcano Вие можете постепенно да намалите и окончателно да откажете цигарите, без да се налага да търпите неприятните усещания, съпровождащи пристрастения пушач през периода на въздържание.
За максимална ефективност можете да избирате от пълнителите с висока, средна, ниска или нулева концентрация на никотин.
Пълнителят съдържа никотин с голяма чистота, разработен съобразно никотинозаместваща терапия, препоръчана от Световната Здравна Организация. Тази терапия дава възможност на пушачите безболезнено да се въздържат от пушене.
С електронна цигара Volcano не оставяте след себе си пълни пепелници и задимена атмосфера в помещението - не създавате грижи на Вашите домакини.
Единственият консуматив на една електронна цигара или пура Volcano е нейния никотинов пълнител. В него се съдържа никотинов разтвор, който се изпарява в устройството при поемане на въздух през накрайника на цигарата. Към всеки пълнител Вие получавате и нов накрайник.
За да приемем индивидуален подход към клиентите си, ние предлагаме никотиновите патрони с 4 различни степени на концентрация на разтвора в тях. В зависимост от потребността, всеки може да избере капсула с високо, средно, ниско или нулево съдържание на никотин. Пълнителят с нулево съдържание се включва като последна стъпка в схемата на Volcano за отказване от тютюнопушенето. В зависимост от интензивността на употреба, времето за което пълнителят може да произвежда "дим" с достатъчна концентрация може да варира. Един пълнител съдържа такова количество никотин, каквото има в няколко кутии цигари. Затова, продължителността на употреба на един патрон може да варира от два до десет и повече дни.
*Имайте предвид, че пълнителите в първоначалния комплект на електронната цигара/пура не са напоени колкото тези, продавани отделно и при тях може да наблюдава съкратен период на употреба.
Батериите
Всяка електронна цигара Volcano е окомплектована с две литиево-йонни, акумулаторни батерии, както и със зарядно устройство за тях. За пълното зареждане на всяка батерия са необходими около 3 часа, но препоръчваме първото зареждане на всяка от батериите да продължи около 10-12 часа. Така ще осигурите правилното въвеждане на батериите в работен режим. Това ще допринесе и за по-дългият им срок на експлоатация (над 2 години) и ще защити Вашата инвестиция. Батерията на електронната цигара Volcano изглежда така:

Повече информация на
Електронна цигара::Електронни цигариПри нея няма опасност да объркате полюсите, тъй като тя се прикрепва към зарядното устройство и цигарата чрез резбата от едната й страна.
Червената линия означава положителния полюс, а черната - отрицателния полюс. Винаги поставяйте батериите в зарядното устройство или в уреда с правилна ориентация на полюсите. Както при всички уреди, работещи на този принцип, неправилното поставяне може доведе до нежелани повреди и опасности. Не използвайте други батерии или зарядни устройства с Volcano. Това може да опасно за Вас или да повреди зарядното устройство и самата електронна цигара. За да не Ви се налага да прекъсвате употребата на Volcano, уверете се, че едната батерия от комплекта Ви е винаги заредена и можете да я замените в случай на нужда.
Зарядното устройство
Във всеки комплект електронна цигара или пура Volcano има зарядно устройство. То е снабдено с индикаторна светлина, която ви помага да разберете в какво състояние се намира акумулаторната батерия в устройството. Червеният и цвят показва, че батерията се зарежда. Зеленият цвят означава, че батерията е заредена и вече може да се ползва с цигарата или пурата Volcano. Кога батерията има нужда от зареждане, ще познаете по мигащата светлина в предната част на цигарата. Моля, проверете поляритета на батерията преди да я заредите. Тя се зарежда за около 3-4 часа, като след пълно зареждане се включва зелената сигнална светлина на зарядното устройство. След като батерията е напълно заредена, извадете я от зарядното устройство, а него изключете от електрическата мрежа.
Зарядно устройство за електронна цигара Volcano:
Зарядно устройство за електронна пура Volcano - червената линия на акумулатора означава положителния полюс, а черната - отрицателния полюс.
Винаги поставяйте батериите в зарядното устройство или в уреда с правилна ориентация на полюсите. Както при всички уреди, работещи на този принцип, неправилното поставяне може доведе до нежелани повреди и опасности. Не използвайте други батерии или зарядни устройства с Volcano. Това може да опасно за Вас или да повреди зарядното устройство и самата цигара. За да не Ви се налага да прекъсвате употребата на Volcano, уверете се, че едната батерия от комплекта Ви е винаги заредена и можете да я замените в случай на нужда.
Начин на употреба
След като отворите кутията на Вашата електронна цигара, ще видите комплекта от консумативи и аксесоари, с който се предлага продукта. За да започнете да ползвате Volcano, първо трябва да заредите батерията. За да направите това, включете кабела към зарядното устройство, а след това завийте и батерията по часовниковата стрелка. След това включете кабела към електрическата мрежа (220V, 50Hz).

Препоръчваме първото зареждане на всяка от двете батерии в комплекта да продължи около 8 часа, като по този начи ще допринесете за по-дългосрочната им експлоатация. След като вече сте употребили батериите по един път, вече може да ги зареждате с нормалната препоръчана продължителност - около 3 часа. Когато имате напълно заредена батерия, прикрепете я към корпуса на електронната цигара Volcano, като завъртите по посока на часовниковата стрелка. Не пренатягайте батерията, тъй като може повредите уреда. Разопаковайте един от никотиновите пълнители и махнете предпазната пластмасова капачка, а след това и гуменото уплътнение. Вкарайте пълнителя в корпуса на цигарата и го прикрепете плътно с леко натискане. В този вид, цигарата е готова за употреба. Електронната схема на Volcano автоматично включва изпарителя в момента, в който вдишате през накрайника, така че Вие нямате грижа да включвате или изключвате цигарата. Тъй като пушачите изпушват една обикновена цигара с 14-16 вдишвания, Ви препоръчваме след 14-16 вдишвания от никотиновия пълнител, да направите пауза от минимум половин час преди да пушите отново.
Едногодишна гаранция
Ако в срок от една година след датата на покупка продуктът покаже фабрични дефекти, без следи от неправилна употреба, ние ще заменим Вашата електронна цигара или повредения компонент безплатно. Всичко, което се изисква от Вас е, да се свържете с нас чрез формата за контакт и да ни информирате за проблема. Ние ще се погрижим да доставим до Вас нова електронна цигара или съответната й част възможно най-бързо.
Четиристъпков метод за въздържание от тютюнопушене
Никотиновият патрон е създаден според никотинoзаместваща терапия, представена от Световната Здравна Организация. Тази терапия позволява на пушачите постепенно да намалят количеството на приемания никотин - алкалоидът в тютюна, който предизвиква пристрастяване към употребата на тютюневи продукти.

Четиристъпков метод за въздържание от тютюнопушене:

Използвайте патрона с високо съдържание на никотин 6 седмици при нормална интензивност на употреба.
Използвайте патрона със средно съдържание на никотин 12 седмици отново с честотата на традиционното пушене.
Използвайте патрона с ниско съдържание на никотин още 4 седмици без да променяте навиците на пушене.
Накрая, използвайте патрона без никотин 2 седмици, за да постигнете резултатно отказване.
Забележка:
Методът е приложим за хора, твърдо решили да откажат тютюнопушенето. Усещането и времетраенето на всяка стъпка могат да варират индивидуално.
Противопоказания!
Употребата на продукта от лица под 18 години е забранена.
Не се препоръчва ползването на продукта от хора с непоносимост към никотин или някоя от другите съставки на никотиновия разтвор в пълнителите.

Уредът не трябва да се употребява от бременни и кърмещи жени.

Характеристики
Спецификация:
Модел ”VOLCANO”
Захранващ източник DC 3.6 (литиева батерия)
Размери 147.8 mm х 13.8 mm
Тегло 35g
Отговаря на стандарт Q/RL 002-2006

Протоколи
Протокол 696/08-06-2007г. за изследване на съдържание на тежки метали от Лаборатория по аналитична химия към ПУ „Паисий Хилендарски”.
Протокол 118/31-05-2007г. за микробиологично изследване от Министерството на здравеопазването - НЦООЗ.
Протокол 33/15-05-2007г. за определяне на никотиновото съдържание в пълнителите за продукт Електронна цигара Volcano от Министерството на здравеопазването - НЦООЗ.

Срок на годност на никотиновия патрон: 24 месеца от датата на производство.
Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца.

гаранция: 3 месеца за атомизиращото устройство
2 месеца за батериите

Гаранцията е валидна само при правилна експлоатация на изделието,
съобразно указаните правила на употреба.

Комплектът съдържа:
1. Електронна цигара/пура Volcano 1бр.
2. Зарядно устройство (с кабел за пурата) 1бр.
3. Литиева батерия 2бр.
5. Предпазна капачка за накрайник 2бр (само за пурата)

Повече информация на
Електронна цигара::Електронни цигари
Патент:
(WO/2004/095955) A FLAMELESS ELECTRONIC ATOMIZING CIGARETTE

Latest bibliographic data on file with the International Bureau
--------------------------------------------------------------------------------

Publication Number: WO/2004/095955 International Application No.: PCT/CN2004/000182
Publication Date: 11.11.2004 International Filing Date: 08.03.2004

Int. Class.: A24F 47/00 (2006.01)
Applicant: HON, Lik [CN/CN]; Room 1010-12, 10/F., West Tower, Shun Tak Centre, 168-200, Connaught Road Central, Hong Kong (CN).
Inventor: HON, Lik [CN/CN]; Room 1010-12, 10/F., West Tower, Shun Tak Centre, 168-200, Connaught Road Central, Hong Kong (CN).
Agent: CHINA SCIENCE PATENT & TRADEMARK AGENT LTD; 15/F., Block B, Tsinghua Tongfan Hi-Tech Plaza, No.1 Wangzhuang Rd., Haidain District, Beijing 100083 (CN).
Priority Data: 03111582.9 29.04.2003 CN

Title: A FLAMELESS ELECTRONIC ATOMIZING CIGARETTE

Abstract:
The invention relates to a non-smokable electronic spray cigarette which only comprises nicotine without harmful tar.The cigarette includes a smoke mouth integer comprised with a shell, a cell, a high frequancy ionzer, nicotine solution storage and its container, control circuit, a display screen , a human contact sensor, a piezoelectric supersound atomizer, a high temperature vaporazation nozzle and attachments, a electrothermal vaporazation nozzle installed in the air suction end of the shell goes though a electric control pump or a valve with a measuring chamber and a liquid storage capsule which installs nicotine solution and is connected to the electric control pump or valve with an one-way flow valve, the control circuit plate has four export ends individually connected with the high frequency ionzer, electric heater, pump or valve and the display screen, a human resistence sensor and a air flow sensor are connected to the input end.The advangtages of the present invention are smoking without tar, reducing the canerigenic risk, the user still feel smoking and excite, the cigarette need no lighting and has no fire danger.

Designated States: AE, AG, AL, AM, AT, AU, AZ, BA, BB, BG, BR, BW, BY, BZ, CA, CH, CN, CO, CR, CU, CZ, DE, DK, DM, DZ, EC, EE, EG, ES, FI, GB, GD, GE, GH, GM, HR, HU, ID, IL, IN, IS, JP, KE, KG, KP, KR, KZ, LC, LK, LR, LS, LT, LU, LV, MA, MD, MG, MK, MN, MW, MX, MZ, NA, NI, NO, NZ, OM, PG, PH, PL, PT, RO, RU, SC, SD, SE, SG, SK, SL, SY, TJ, TM, TN, TR, TT, TZ, UA, UG, US, UZ, VC, VN, YU, ZA, ZM, ZW.
African Regional Intellectual Property Org. (ARIPO) (BW, GH, GM, KE, LS, MW, MZ, SD, SL, SZ, TZ, UG, ZM, ZW)
Eurasian Patent Organization (EAPO) (AM, AZ, BY, KG, KZ, MD, RU, TJ, TM)
European Patent Office (EPO) (AT, BE, BG, CH, CY, CZ, DE, DK, EE, ES, FI, FR, GB, GR, HU, IE, IT, LU, MC, NL, PL, PT, RO, SE, SI, SK, TR)
African Intellectual Property Organization (OAPI) (BF, BJ, CF, CG, CI, CM, GA, GN, GQ, GW, ML, MR, NE, SN, TD, TG).


Electronic cigarette Volcano, biotehnologichno loaded with purified nicotian solution simulating normal smoking / genuine / cigarette, health habits and hunger of nicotine smokers, but no health risks, since it contains harmful carcinogenic substances such as carbon monoxide, nitrogen dioxide, hidrotsianova acid, arsenic, lead, tar and others.
Electronic cigarette Volcano will provide you the opportunity to enjoy "healthy smoking. The device is designed primarily to reject or reduce smoking. But can be used in long and highly dependent smokers who do not pass without nicotine prohibited smoking areas. They become more restrictive since the introduction of laws prohibiting smoking in public places in Europe.
Electronic cigarette Volcano paid into the atmosphere only water vapor, and the possibility of passive smoking. Environment not bear the consequences of pollution caused by traditional smoking, particularly indoors.
Aid comes cigarette Electronic Volcano.

Повече информация на
Електронна цигара::Електронни цигариРЕКЛАМА

Планирайте Вашата сватба

Фитнес Бодибилдинг Културизъм

електронни цигари

Мъжки парфюми Женски парфюми

Бельо

За контакти:

0894 316 806


Работно време 11.00 - 19.00