Електронен магазин представя Вашите продукти за Красота и Здраве, Самочувствие и още нещо.

 

Магнитнaта седалка

ID Магнитнaта седалка

 
145.00 лв

Магнитнaта седалка, двойна възглавница е с действие, подобно на колана CCM, но обхваща значително по-голяма област от човешкото тяло.

Състои се от две секции. Направена е от същите материали - вълна и памук.
Оборудвана е с две ССМ магнитни ленти, по една във всяка от секциите.

Използва се за локално болкоуспокояване предимно в седящо или легнало положение, разгъната или сдвоена.
Особено подходяща е магнитната седалка за хора, които прекарват по-голямата част от работния си ден в седящо положение (офис служители, компютърни специалисти, счетоводители, касиери, банкови служители, шофьори, мениджъри, юристи и др.).

Поставена на стола, върху който седите, еквивалентното магнитно поле на седалката обхваща тялото от коленете до горните шийни прешлени и успешно атакува костно ставни проблеми, мускулни заболявания, схващания, травми, заболявания, свързани с инервирането, алергии, възпалителни процеси, сърдечно-съдови, белодробни заболявания и др. Двойната магнитна възглавница има много силно профилактично действие и трябва да се използва, дори когато се чувствате добре.

Размерите на седалката са 72 см х 34 см.

Магнитотерапевтичната седалка може да се пере в хладка вода до 30 градуса Целзий на ръка. Не се препоръчва да се пере често. Можете да направите калъф от лека памучна материя и да изпирате калъфа.

По възможност ползвайте седалката непрекъснато!

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА УПОТРЕБА НЕОГРАНИЧЕНА! ПРЕДОЗИРАНЕ Е НЕВЪЗМОЖНО

За контакти:

0894 316 806


Работно време 11.00 - 19.00