Електронен уред за борба с Гризачи PR-500.3 Новo Три в Едно

Електронен уред за борба с Гризачи PR-500.3 Новo Три в Едно

ID Електронен уред за борба с Гризачи PR-50

54.98 лв

 

“Клиентът е най-важният посетител. Той не е зависим от нас – ние сме зависими от него. Той не прекъсва работата ни – той е нейната цел. Той не е натрапник за бизнеса ни, а част от него. Не ние му правим услуга като го обслужваме, той прави услуга на нас като ни дава възможността да го обслужим.” – Стамен Стаменов – маркетинг специалист. Ние заставаме зад това послание!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при ПОРЪЧКА на ДВА и ПОВЕЧЕ ПРОДУКТА

ПРИНЦИП НА РАБОТА:

Уредът използва комбинирано въздействие на утразвук, електромагнитно излъчване и флаш лампа за постигане на максимална ефективност в борбата с неприятелите. Ултразвуковите вълни и интензивната светлина атакуват гризачите когато са извън укритията си. Електромагнитните импулси се разпространяват по кабелите на електроинстацията и атакуват неприятелите в укритията им. Това нарушава жизнените им функции и предизвиква паника сред тях. Гризачите престават да се хранят и размножават и в последствие напускат охранаваната площ. Формата и честотата на излъчваните импулси се променя постоянно за да се избегне привикването на гризачите към тях. Уредът намалява плътността на вредните насекоми – мравки, дървеници, паяци.

УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА:

Включете уреда към захранване 220V в близост до охраняваната площ. Индикаторните лампички светват последователно, което е индикация за работа на уреда. Изберете един от трите режима на работа. За постигане на максимален ефект оставете уреда да работи постоянно. Пазете устройството от вода и пряка слънчева светлина.

– Профилактични мероприятия:

Това, което благоприятства появата на гризачи са откритите храни и хранителни отпадъци. Прибирайте хранителните продукти и изхвърляйте отпадъците. Добрата битова хигиена и неприятелите рядко се срещат заедно. Добре е преди използването на уреда да осигурите изходи от помещенията. Така ще ускорите ефекта. След напускането на гризачите затворете всички входове и замажете дупките в стените и пода. Добрата профилактика ускорява и повишава ефекта от работата на ултразвиковия уред за борба с

гризачи.

– Работни режими:

– Режим 1

Преместете десният превключвател надолу – уредът излъчва електромагнитни импулси и ултразвукови вълни с висока честота, нечуваема за хора и едри животни;

– Режим 2

Преместете десният превключвател нагоре – уредът излъчва електромагнитни импулси и ултразвукови вълни с ниска и висока честота. Някои от честотите са чуваеми за хора и едри животни. Този режим е подходящ за места, които не се обитават от хора.

– Флаш лампа:

Има допълнителен пропъждащ ефект срещу гризачите и някои насекоми.

-Преместете левият превключвател нагоре за да включите флаш лампата;

-Преместете левият превключвател надолу за да изключите флаш лампата;

ОЧАКВАНА ЕФЕКТ:

Първоначалният ефект от работата на уреда се проявява след 10-12 дни, а максимален ефект се постига след още около седмица. През този период вероятно ще забележите повишена активност на гризачите. Това е нормално – под въздействие на ултразвука и електромагнитните импулси те напускат укритията си а в последствие и помещенията. След това гризачите изчезват почти изцяло. Използването на допълнителни средства (капани, примамки, др.) през този период дава много висок ефект.

ВНИМАНИЕ:

– Не поставяйте прегради пред уреда – това силно намалява ефекта;

– Наличието на меки предмети в помещението (тапицирани мебели, килими, др.) намалява ефективността 30-50%. В този случай е удачно да поставите още един уред в помещението;

Не използвайте удължители – това намалява ефективността на уреда.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:

Захранващо напрежение:

220V/50Hz

Консумирана мощност: 7W

Ефективна площ: 220 кв.м.

Работна честота:

-Режим =1= 20 – 36 kHz

-Режим =2= 15 – 36 kHz

НАЙ-ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ:

Предотвратява ли устройството случайни посещения на гризачи?

Не. Няма средство, което да предотврати това. Уреда създава среда, която е непоносима за гризачите и дори случайно да попаднат в охраняваната територия, те не могат да се установят там. Затова скоро след появата си изчезват отново.

Какво може да предизвика случайни посещения на гризачи?

Преди всичко лошата битова хигиена и откритите храни и хранителни отпадъци. Освен това резките климатични промени често предизвикват миграция при гризачите.

Електронният уред за борба с гризачи влияе ли на домашните животни?

Не. Влияе само на гризачи и някои видове насекоми. Разбира се, тук спадат хамстерите и морските свинчета.

Електронните уреди Pest-X-Repel действат:
• без химикали
• без консумативи
• без замърсяване

Comments are closed.