Електронен магазин представя Вашите продукти за Красота и Здраве, Самочувствие и още нещо.

 

Електронна цигара Gamucci Classic ++

ID Електронна цигара Gamucci Classic ++

 
129.99 лв

НЕ Е НАЛИЧЕН


Разгледайте и по-евтиният стартов комплект електронни цигари Gamucci USB - много добра начална инвестиция за електронна цигара

Комплект Електронна цигара Гамучи - Gamucci Classic Starter Kit========================
ПРОИЗВЕДЕНО В АНГЛИЯ
========================
НАЙ - НОВИЯТ ХИТ В ЕЛЕКТРОННИТЕ ЦИГАРИ
========================
ПРОМОЦИЯ В МЕСЕЦА
========================

Английско качество, последно поколение електронна цигара, английска гаранция, английски дизайн.

Комплекта съдържа Електронна цигара Gamucci Classic, кутия с пет никотинови пълнителя, зареждачка, две батерии, гаранционна карта, описание, инструкция за ползване, индивидуално калъфче, красива подаръчна опаковка.
12.5 см.

Една година гаранция.

ВНИМАНИЕ:
ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ОРИГИНАЛНИ КОНСУМАТИВИ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
ПРОИЗВОДИТЕЛЯ НЕ ПРИЕМА ГАРАНЦИИ ПРИ УПОТРЕБА НА КАПКИ И ПЪЛНИТЕЛИ ОТ ДРУГИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ.


Аромати: Tobacco (16mg Nicotine, 11mg Nicotine,

_______
ВИДЕО - Електронна цигара Gamucci Англия - новото поколение електронни цигари - ВИДЕО
_______

АКО ЖЕЛАЕТЕ ДА “ПУШИТЕ ЗДРАВОСЛОВНО”, ИЛИ ДА СЕ ОТКАЖЕТЕ ОТ ПУШЕНЕТО БЪРЗО, ЛЕСНО И ТРАЙНО, ВЗЕМЕТЕ ВАШАТА Електронна цигара Gamucci Classic Starter Kit

Цена само за клиенти, които мислят за своето и на близките си ЗДРАВЕ!

TO THE WORLD OF GAMUCCI WHERE YOU CAN ENJOY HEALTHIER SMOKING SATISFACTION


ИЗПОЛЗВАНЕТО НА Мини електронна цигара, КОЯТО СЪДЪРЖА НИКОТИН, СИМУЛИРА ПУШЕНЕ И ЗАДОВОЛЯВА НАВИЦИТЕ НА ПУШАЧА, НО БЕЗ ОПАСНОСТ ЗА ЗДРАВЕТО, ТЪЙ КАТО НЕ СЪДЪРЖА ВРЕДНИ И КАНЦЕРОГЕННИ 400 ВИДА СУБСТАНЦИИ, КАТО ВЪГЛЕРОДЕН ОКИС, АЗОТЕН ДВУОКИС, ХИДРОЦИАНОВА КИСЕЛИНА, АРСЕН , ОЛОВО И КАТРАН.

ТЪЙ КАТО Мини електронната цигара Gamucci Micro ОТДЕЛЯ В АТМОСФЕРАТА САМО ВОДНА ПАРА, ИЗКЛЮЧЕНА Е ВЪЗМОЖНОСТТА ОТ ПАСИВНО ПУШЕНЕ, ТАКА ЧЕ С Мини електронната цигара ОКОЛНАТА СРЕДА НЕ ПОНАСЯ ПОСЛЕДИЦИТЕ ОТ ЗАМЪРСЯВАНЕТО, ПРЕДИЗВИКВАНО ОТ КЛАСИЧЕСКИТЕ ПУШАЧИ, ОСОБЕНО В ЗАТВОРЕНИ ПОМЕЩЕНИЯ.


АКО ЖЕЛАЕТЕ ДА “ПУШИТЕ ЗДРАВОСЛОВНО”, ИЛИ ДА СЕ ОТКАЖЕТЕ ОТ ПУШЕНЕТО БЪРЗО, ЛЕСНО И ТРАЙНО, ВЗЕМЕТЕ ВАШАТА Електронна цигара Gamucci Classic Starter Kit.

Най-често задавани въпроси

1. От къде идва димът в електронната цигара ?

Във вътрешността на Мини електронната цигара се намира контейнерът за пълнителя /cartridge/ с ниво на никотин – по избор, който отделя течност в зоната на пулверизиране, а чрез ултра-микро помпа, под налягане тази течност се пулверизира на капчици, които се насочват към ултразвуково поле. Под влиянието на инхалирането и притока на въздух капчиците се разпръскват в аерозолната среда и на края от аерозолния разтвор се произвежда водна пара, симулираща дима от цигарата.
Преди да се насочи към пулверизатора, течността трябва да се загрее за да се намали нейното повърхностно напрежение, което да позволи по-лесното и атомизиране и превръщане в пара. Мини електронна цигарата имитира не само цигарения дим, но и обичайната температура на запалената цигара (50 - 60º C). Така се задоволяват психологията и навиците на дългогодишните пушачи, което представлява същността на “здравословното пушене”.
Когато дръпвате за първи път, вакуумният прекъсвач се включва – затова го направете с малко по-дълго и равномерно дръпване, за да позволите на нагревателчето да загрее.

2. Колко дълго може да се ползва един пълнител/cartridge/ ?

Един пълнител ви осигурява около 200 - 220 дръпвания. Един пълнител замества около 20 цигари, в зависимост от това дали се ползва от мъж или от жена, дали се дърпа по-силно или по-слабо. Сами ще забележите, че след кратка употреба, ще усъвършенствате способността си да използвате пълнителя по-дълго време, защото не е необходимо да се дърпа прекалено силно и по 10-15 пъти, за да получите никотина, от който се нуждаете.

3. Дали цигарата ми е изправна?

Първо проверете дали когато дърпате лампичката свети – ако не свети- батерията е изтощена. Сменете батерията, ако отново не свети – цигарата не е изправна и следва да се обърнете към офиса. Ако свети – това означава, че вакуумният прекъсвач работи.

5. Ако цигарата е изправна – защо не пуши?

Проверете състоянието на кетриджа
Докато кетриджа е пълен – може да дърпате 8-10 пъти. После е необходима кратка пауза, за да може може ново количество да се стече към пулверизатора.

Ако е наполовина празен, необходимо му е повече време, за да се стече течността до върха на ватата. Затова препоръчваме по възможност Мини електронна цигара да се носи отвесно с лампичката надолу.
Дори когото кетриджа е почти изразходван, във вътрешността на ватата има дребни капчици никотинова течност, които ви позволяват да направите още 2-3 дръпвания. След кратка пауза може да повторите, но имайте предвид, че е необходимо повече време, в което капчиците да се прегрупират и да се придвижат. Ако нямате търпение – сменете кетрижда с нов.

6. Колко трае батерията?

Работно време на заредената батерия– от 5 до 7 часа, което се равнява на 1 + работен ден.
Батерията може да се презарежда около 10000 пъти.

Цена само за клиенти, които мислят за своето и на близките си ЗДРАВЕ!


Какво е електронна цигара:
-100% имитация на пушене
- натурални ароматични компоненти
- водеща методика за никотинозаместителна терапия
- пълно изключване на смоли, канцерогени и още повече от 4000 вредни съставки, отделяни при горенето на тютюна и цигарената хартия
Електронни цигари – това е ново електронно устройство, преимуществата на което е уникална технология за пушене. В сравнение със стандартните цигари при които в процеса на пушене се отделят огромно количество вредни вещества, електронните цигари са лишени от този недостатък.
Къде мога да използвам електронна цигара:

Вие може да “пушите” електронни цигари в ресторанта, в самолета, в киносалона – абсолютно на всички обществени места където пушенето е забранено, тъй като няма процес на горене и следователно не се отделят вещества опасни за здравето на хората и вредни за околната среда.
Какво е електронна цигара:

Електронни цигари – това е несъмнено оригинален подарък плюс ефективен метод за отказване от тютюнопушене. Експертите потвърждават, че такива цигари са предпочитани пред дъвки, пластири и инхалатори с никотин.
При използване на електронни цигари не са нужни аксесоари като запалки, пепелници и други. Не е нужно да извършвате каквито и да е специални действия с електронните цигари – електрониката се грижи за това.
Всички електронни цигари се харесват от тези на които се налага да пушат в присъствието на деца или непушачи. Пасивното пушене оказва особено силно влияние на подрастващите.
TO THE WORLD OF GAMUCCI WHERE YOU CAN ENJOY HEALTHIER SMOKING SATISFACTION


Gamucci is a manufacturer of Electronic Smoking Alternatives. All our products are non-flammable and use state of the art sophisticated micro-electronic technology to provide users a real smoking experience without the tobacco and tar found in real cigarettes and cigars. They look like, feel like and taste like traditional tobacco, yet they aren't, they are so much more. They are a truly healthier and satisfying alternative. Join the revolution today!

The starter kit includes: Gamucci Micro Electronic Cigarette, 2 Rechargeable batteries, mains charger, power lead (available in UK, US, 2 pin and Australian variations) and 5 Regular (16mg Nicotine) strength cartridges. Each cartridge is equivalent to 20-30 traditional cigarettes.НЕ Е НАЛИЧЕНРЕКЛАМА

Планирайте Вашата сватба

Фитнес Бодибилдинг Културизъм

електронни цигари

Мъжки парфюми Женски парфюми

Бельо

За контакти:

0894 316 806


Работно време 11.00 - 19.00