Електронен магазин представя Вашите продукти за Красота и Здраве, Самочувствие и още нещо.

 

Магнитна гривна SB 438

ID Магнитна гривна SB 438

 
111.99 лв

Магнитна гривна SB438 магнити, инфрачервени лъчи, отрицателни йони, германий

колекция: VICTORIA BELLS
модел: SB 438
дължина: 190 мм

БЕАПЛАТНА ДОСТАВКАФрагментно позлатена магнитна гривна.материал: Медицинска стомана 316L, със златно покритие, нанесено с уникална IPG технология (индуктивна плазма) с вградени неодимови магнити и инфрачервени лъчи, отрицателни йони, германий
сила на магнитното поле: от 800 до 1500 Гауса

време на действие: Терапевтичното и компенсаторно действие на магнитите позволява постоянно носене на украшенията. Дори е препоръчително гривната да не се сваля нощем.
зависимост: Носенето на магнитна бижутерия не води до зависимост. Напротив, ще получите максимален резултат за подобряване на цялостното състояние на организма.


ИНФОРМАЦИЯ ЗА:

отрицателни йони
В моделите се съдържат специални източници на отрицателни йони, които насищат организма и способстват за ефективна профилактика и лечение на бронхити, бронхиални астми и други заболявания на дихателната система, неврози, безсъние, мигрени, остри респираторни заболявания, хипертонии и хипотонии, инсулти, инфаркти, язви, гастрити, колити, ревматизъм, болки в ставите, функционални разстройства, възпалителни процеси и др.

отрицателните йони:
_ намаляват вероятността от тромбообразуване
_ прекратяват разпространението на вирусни инфекции
_ премахват умората
_ елиминират стрес и последиците от него
_ активират имунната система
_ повишават работоспособността
_ повишават качеството на въздуха
- забавят процесите на стареене

инфрачервени лъчи
В моделите се съдържат керамични вложки, които при телесна температура излъчват инфрачервена светлина в далечния спектър (4-14 микрометра).

Когато инфрачервените вълни проникнат в кожата, те влизат в контакт с водните молекули. В резултат на възникващия резонанс се засилват микровибрациите на молекулно ниво, което предизвиква топлинен ефект и локално микро-повишаване на температурата на тъканите. Това на свой ред води до повишаване еластичността на кръвоносните съдове. Благодарение на по-високата микро- и макроциркулация на кръвта се осигурява по-добра работа на тъканите и органите на тялото. В резултат на това натрупаните токсини се извеждат по-лесно от организма и се възстановява по-високото ниво на работоспособност на клетките.


Появата на пазара на Технологията на далечния инфрачервен спектър преди десет години в Япония, стана възможна, благодарение на използването на биокерамиката – новаторска разработка на Американската национална космическа агенция (NASA). Сега тя се използва широко в САЩ, Япония, Корея и Китай.
Магнитотерапията има дълбоки корени в древността. Първите сведения за използването на магнитите за лечение се срещат в текст от 2000 г.пр.н.е. в Китай. В „Императорската книга по вътрешна медицина” се препоръчва прилагането на магнитни камъни за корекция на дизбаланса на енергията „Ци” или „живата сила”.
Магнитната бижутерия обединява естествения стремеж на човека към по-добро здраве и исконния стремеж към красота.
Носенето на висококачествени магнитни украшения има доказано въздействие върху организма на човека като индивидуална и продължителна магнитотерапия. Използват се т.нар. неодимови магнити.
Този вид магнити е създаден на основата на разработките на професор Гест Волин и представлява сплав на желязо, бор и неодим. Неодимовите магнити се произвеждат от „Sumitoto Special Metals” в Япония. Основните им предимства са съчетание на малки размери с достатъчна за терапия сила на магнитното поле, изключителна здравина, устойчивост и запазване на магнитните свойства.

Магнитните бижута могат да се носят постоянно без да се развива зависимост или привикване към магнитното поле. Най-доброто място за магнитни украшения е китката на ръката. От тази зона до сърцето и обратно един еритроцит изминава за около 1 минута. Затова носенето на магнитни гривни дава максимален резултат при ежедневна профилактика на различни заболявания.Вече и в България, най-старият метод за лечение и профилактика - магнитотерапията, се превръща в красиво, приятно и модно увлечение. Много хора започват да съчетават здравето с красотата - магнитна бижутерия, магнитни гривни, магнитни колиета.
Дизайн, разработен по най–известните бижутерийни колекции.


Подобреното кръвообращение е винаги много полезно, чрез магнитна гривна, защото повишеното снабдяване с кислород допринася за оптимално функциониране на човешките органи и укрепването на имунната система.Красиво и здравословно - това е Вашата магнитна гривна.

За контакти:

0894 316 806


Работно време 11.00 - 19.00